14.3.2017
Últimes funcions HAZTE BANQUERO a Barcelona

Últimes funcions del muntatge teatral Hazte banquero. Targetes Black: tot el que van voler amagar-te una creació de Xnet i 15MpaRato produïda per Conservas i Minoria Absoluta.

Del 24 al 26 de març es podrà veure a La Farinera del Clot, és l’última oportunitat per poder veure aquest espectacle a Barcelona.

Aquesta peça de “teatre de dades” es troba entre el teatre documental, el drama realista i la comèdia per narrar una part fonamental de la història contemporània espanyola.

Dirigida per Simona Levi i protagonitzada pels actors Josep Julien, Albert Pérez, Elies Barberà i Agnès Mateus, a partir de textos i documents periodístics  inclosos en la causa que 15MpaRato va impulsar, l’obra fa un recorregut pels esdeveniments que expliquen com es va crear això que anomenen “crisi”, aturant-se en els detalls “que no van voler explicar-nos”. L’adaptació és de Simona Levi i Sergio Salgado a partir de textos realitzats pel grup d’informació periodística i de supervisió legal del projecte Xnet.

Hazte Banquero. Targetes Black: tot el que et van voler amagar-te es va estrenar el juliol del 2016 al Teatre Poliorama dins del Festival Grec 2016.