SINOPSI

Una vez al año, és una comèdia romàntica protagonitzada per David Janer i Silvia Marty que dirigeix Héctor Claramunt, que també ha fet l’adaptació del text.

La seva versió original, Same time, next year,  va superar les 1.400 representacions a Broadway.

L’any 1975, després de passar una primera nit junts a un hotel, dos amants decideixen continuar la seva relació secreta, només es trobaran una vegada a l’any, al mateix lloc, el mateix dia, a la mateixa habitació d’hotel, mentrestant, la resta de les seves vides continua, amb els seus respectius matrimonis i fills.  Durant els següents 25 anys, hauran de fer front a l’evolució que experimentaran les seves respectives llars i al mateix temps, adaptar-se als canvis socials i històrics que també afecten les seves vides.

L’espectacle, de dos actors, juga entre la comèdia i el drama romàntic en sis escenes que expliquen l’evolució emocional dels personatges de forma absolutament conectada amb el moment històric i social que estan vivint.
L’adaptació de la nova producció que transportarà als dos protagonistes, David Janer i Silvia Marty, a l’Espanya d’entre 1975 i 2000, amb l’objectiu d’apropar la història al públic a través d’una major proximitat amb els esdeveniments històrics, socials i culturals d’aquells anys.

Una vez al año arriba al  Teatro Marquina de Madrid per fer temporada aquesta primavera. Funcions a partir del 16 de març de 2018.

UNA PRODUCCIÓ DE
COL·LABORADORS