SINOPSI

Àngel Llàcer torna a la direcció amb Un cop l’any, una comèdia romàntica protagonitzada per Mar Ulldemolins i David Verdaguer que es podrà veure al Teatre Poliorama de Barcelona a partir de novembre de 2017.

Un cop l’any és l’adaptació de Same Time, Next Year un espectacle original de Bernard Slade que va triomfar als anys 70 a Broadway popularitzat arreu del món gràcies pel·lícula del mateix títol protagonitzada per Ellen Burstyn i Alan Alda.

L’any 1975, després de passar la primera nit junts en un hotel, dos amants decideixen seguir amb la seva relació en secret: només es trobaran un cop l’any, el mateix dia, a la mateixa habitació, mentre la resta de la seva vida segueix amb els seus matrimonis i fills.

Durant el transcurs dels següents 25 anys, hauran de fer front a l’evolució que experimentaran les seves respectives llars i, al mateix temps, adaptar-se als canvis socials i històrics que també afectaran les seves vides.

Un cop l’any és una producció de Minoria Absoluta i Cow Theatre.

David Verdaguer ha rebut el Premi TB (Teatre Barcelona) al millor actor pel seu treball en aquesta producció. Aquesta ha estat  la primera edició dels Premis TB, uns guardons que volen reconèixer, amb les votacions dels col·laboradors i usuaris de Teatre Barcelona, quines han estat les millors produccions i professionals de la temporada teatral 2017/2018.

UNA PRODUCCIÓ DE
COL·LABORADORS