SINOPSI

The World’s Best Chefs és una sèrie de televisió que retrata els xefs més influents a escala mundial, els xefs que marquen el camí de la cuina creativa i d’avantguarda. The World’s Best Chefs viatja per tot el món per conèixer alguns dels xefs més acreditats i reputats dels últims temps, ens descobreix la filosofia culinària de cadascun d’aquests professionals, com treballen i quins són els seus referents.

13 xefs obren les portes de les seves cuines a Katie Button, una jove xef nord-americana que es va formar en el restaurant elBulli de Ferran Adrià. Katie comparteix amb els teleespectadors el privilegi de conèixer de primera mà aquests genis de la cuina i té l’oportunitat de col·laborar amb aquests artistes en l’elaboració d’alguna de les seves creacions.

Joan Roca, Andoni Aduriz, Michel Bras, Gastón Acurio, Massimo Bottura, Grant Achatz, Alex Atala, Michel Guérard, Daniel Humm, José Andrés i Juan Mari Arzak són els protagonistes d’aquesta sèrie juntament amb Ferran Adrià, que té un capítol dedicat a ell.

UNA PRODUCCIÓ DE
PER A