SINOPSI

Minoria Absoluta ha coproduït  amb Conservas una creació de Xnet i 15MpaRato: l’obra de teatre Hazte banquero. Targetes Black: tot el que van voler amagar-te explicat amb les seves pròpies paraules.

Aquesta peça de “teatre de dades” es troba entre el teatre documental, el drama realista i la comèdia per narrar una part fonamental de la història contemporània espanyola.

Dirigida per Simona Levi i protagonitzada pels actors Josep Julien, Albert Pérez, Elies Barberà i Agnès Mateus,  a partir de textos i documents periodístics inclosos en la causa que 15MpaRato Va impulsat, l’obra fa un recorregut pels esdeveniments que expliquen com es va crear això que anomenen “crisi”, aturant-se en els detalls “que no van voler explicar-nos”. L’adaptació és de Simona Levi i Sergio Salgado a partir de textos realitzats pel grup d’informació periodística i de supervisió legal del projecte Xnet.

Hazte Banquero. Targetes Black: tot el que et van voler amagar-te explicat amb les seves pròpies paraules es va estrenar el juliol de 2016 al Teatre Poliorama dins del Festival Grec 2016.

UNA PRODUCCIÓ DE
COL·LABORADORS