SINOPSI

Astronautes, Houston tenim un cadàver!  una comèdia de nova creació escrita per Rafel Barceló i Jordi López Casanovas, guionistes de l’equip de Minoria Absoluta que han treballat principalment en programes tan emblemàtics com són Polònia i Crackòvia de TV3.

Els tres primers astronautes a arribar a la lluna, Armstrong, Collins i Aldrin, estan de tornada al centre espacial de la NASA a Houston, preparats per passar la quarantena però sorprenentment no han tornat sols, dins de la nau ha aparegut un cadàver calcinat… Aquest és el punt d’arrencada de Astronautes.

Els protagonistes són els actors Queco Novell (Neil Armstrong), David Olivares (Michael Collins), Mireia Portas (agent especial de la NASA i altres), i Xavier Serrano (Buzz Aldrin), habituals en els espais d’humor televisius, Polònia i Crakòvia, també han format part de dues de les produccions teatrals anteriors de Minoria Absoluta: La Família Irreal i Polònia, el musical, aquest cop però no faran paròdia política ni imitacions. La direcció d’aquest espectacle anirà a càrrec de Xavier Ricart.

 

UNA PRODUCCIÓ DE