Todo es mentira

Todo es mentira, és un programa produït per Mediaset amb la col·laboració de Minoria Absoluta i La Fábrica de la tele. Cada dia, de dilluns a divendres, el programa fa un particular repàs de l’actualitat política, social i cultural. Risto Mejide presenta aquest programa que compta amb la col·laboració d’ Antonio Castelo, Miguel Lago, Marta Flich, Elsa Ruiz i Itziar Castro. A part d’aquests col·laboradors de plató, Todo es mentira disposa d’un equip de reporters repartits per tot el territori, que es desplacen allà on hi ha la notícia per parlar amb els seus  protagonistes.

Todo es mentira s’emet de dilluns a divendres a les 15:40 hores a Cuatro.

 

 

Ciutadà Novell

 Ciutadà novell és una sèrie documental de 10 capítols, per a betevé, que ensenya el funcionament dels serveis públics, llocs emblemàtics i entitats representatives de la ciutat de Barcelona. Queco Novell visita diferents llocs de la ciutat per conèixer com funcionen aquests espais, com són els professionals que hi treballen i que fan que tot rutlli. El ciutadà Novell pregunta i acompanya els treballadors i protagonistes en el seu dia a dia i ens descobreix les històries humanes que hi ha darrera de cadascun d’ells.

En Queco Novell visita llocs tan emblemàtics i necessaris per a la ciutat com són, entre d’altres:  el zoo, l’hospital de la Vall d’Hebron, Mercabarna, el cementiri de Montjuïc, els transports municipals, el Gran Teatre del Liceu …

Ciutadà novell és una producció de Minoria Absoluta per a betevé.

Ciudades de noche

Ciudades de noche és una sèrie documental que Minoria Absoluta ha produït pel canal Viajar. Quan el sol es pon les ciutats canvien, els llums transformen els carrers i ens ensenyen l’altra cara de la metròpolis. Monuments, places, racons i personatges… Tot es transforma. La sèries busca la cara més desconeguda de cadascuna de les capitals seleccionades, una mirada banyada per la llum de la lluna.

A través de la mirada de diferents personalitats que tenen un vincle especial amb la seva ciutat i amb l’ajuda de persones que viuen la nit d’una manera especial Ciudades de Noche ens ensenya la cara nocturna de les principals capitals espanyoles. Des de llocs emblemàtics als racons més especials, Ciudades de noche és una nova manera de veure i viure les ciutats.

La segona temporada de Ciudades de Noche, s’estrena el 22 de setembre de 2018.

Està Passant

Està passant és un informatiu satíric que analitza les claus de l’actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.

El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l’actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l’equip de Minoria Absoluta.

Soler està  acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Marc Giró, Joan Grivé i Àlex Martínez, cadascú amb el seu particular humor.

Polònia

Polònia és un espai d’humor basat en l’actualitat política. Cada setmana fa una anàlisi de l’actualitat a través d’un seguit d’esquetxos on els protagonistes són els polítics, periodistes i personatges mediàtics. Polònia es va estrenar a TV3 el 16 de febrer de 2006. Ha guanyat diferents premis: el 2007 va obtenir el Premi Ondas al millor programa de televisió local, el 2011 va obtenir el Premi ATV al millor maquillatge, el 2012 va guanyar el Premi Zapping al millor programa d’entreteniment. Actualment s’està emetent la 14a temporada.

 

Crackòvia

Crackòvia és un programa d’humor de Televisió de Catalunya presentat i dirigit per Joan Rufas  i centrat en el món de l’esport, sobretot en el futbol amb una atenció especial al Barça, Madrid i Espanyol. Cada setmana l’actualitat esportiva té la seva rèplica la nit dels dilluns. El programa ha estat en antena durant 9 temporades.

España dividida: la Guerra Civil en color

España dividida, la Guerra Civil en color, és una sèrie documental de tres episodis de 45 minuts en els que per primera vegada al nostre país, el material original de la col·lecció de la Guerra Civil de la Filmoteca Española, ha estat restaurat i colorejat.

Entre juliol de 1936 i abril de 1939 Espanya es va dessagnar en una guerra civil que va causar centenars de milers de morts i mig milió d’exiliats. La guerra va començar amb un cop militar, i va ser la conseqüència de dos fracassos: el dels golpistes per derrocar el govern immediatament, i el de la República per neutralitzar la sublevació. La guerra es va patir al front i a la reraguarda, on la repressió es va cobrar milers de víctimes. Els sublevats van comptar des del primer moment amb el recolzament de Hitler i Mussolini amb armes i tropes. La República, en canvi, va comptar amb ajuda soviètica, mentre les potències democràtiques s’inhibien. Aquesta soledat, més la divisió política i la ineficàcia militar, van determinar la derrota republicana i la victòria total de Franco.

Produït per a la cadena DMAX en col·laboració amb VEO TV i la Filmoteca Espanyola, aquesta sèrie és una oportunitat única per veure i entendre el que va succeir a Espanya durant un dels successos més obscurs de la seva història contemporània.

La Guerra Civil en color: La mirada de los historiadores

La Guerra Civil en Color, la mirada de los historiadores és una sèrie documental de 3 episodis de 44 minuts de durada cadascun d’ells on 18 historiadors de referència mundial debaten sobre la història de la Guerra Civil Española a partir de les imatges acolorides per a la sèrie España dividida, la guerra civil en color.

La mirada de los historiadores analitza, entre altres qüestions, les causes i l’origen de l’esclat de la guerra, les diferències entre els dos exèrcits, les divisions dins del bàndol republicà i la unitat dins del bàndol dels revoltats, el paper de l’Església, la repressió a la rereguarda, la fam i les penúries, els esdeveniments de l’Alcázar, Guernika, Paracuellos, els fets del maig de 1937, la matança de Badajoz o la personalitat de Franco, Azaña, Negrín o Durruti.

El resultat és una reflexió polifònica que enriqueix el projecte de España dividida, la guerra civil en color.

Al llarg d’aquests 3 capítols es podran sentir veus tan enteses com les de: Antony Beevor, Julián Casanova, Santos Juliá, Ángel Viñas, Josep Fontana, Ángel Bahamonte, Enrique Moradiellos, Juan Pablo Fusi, Enrique Ucelay Da Cal, José Luis Ledesma, Fernando G. De Cortázar, Nigel Towson, Fernando Puell, Michael Alpert, Mercedes Cabrera, Hilari Raguer, Jesús de Andrés, o Mary Nash.

Zomedy Night

Zomedy Night és una producció de Minoria Absoluta en exclusiva per a FOX International Channels (FIC), que ha reunit a grans humoristes per protagonitzar dos programes de monòlegs sobre el fenomen zombie.

Berto Romero, Goyo Jiménez, Yolanda Ramos i Agustín Jiménez són els encarregats d’interpretar els monòlegs de Zomedy Night i ho faran d’una manera molt especial perquè tres d’ells s’han maquillat i caracteritzat per mostrar el seu costat més zombie. Aquests dos programes compten a més amb divertides seccions com The Ranking Dead, que repassa alguns dels millors moments de la sèrie de televisió, i entrevistes especials amb altres aficionats al gènere zombie com José Corbacho i Sílvia Abril.

Crackovia América

Com en el format original, la base del Crackovia América són els esquetxos paròdics amb imitacions de les principals figures del futbol llationamericà. A més de Messi, Luis Suárez o Alexis Sánchez, ja coneguts per l’audiència catalana, debuten les imitacions dels seleccionadors Piojo Herrera o Jose Pekerman i jugadors com Rafa Márquez, Chicharito, Kun Agüero, David Luiz o Di Maria.

Crackovia América és una producció de Minoria Absoluta i Imagina US pel Canal FOX, i s’emet en tots els països de parla hispana de Llatinoamèrica i als Estats Units.

The World’s Best Chefs

The World’s Best Chefs és una sèrie de televisió que retrata els xefs més influents a escala mundial, els xefs que marquen el camí de la cuina creativa i d’avantguarda. The World’s Best Chefs viatja per tot el món per conèixer alguns dels xefs més acreditats i reputats dels últims temps, ens descobreix la filosofia culinària de cadascun d’aquests professionals, com treballen i quins són els seus referents.

13 xefs obren les portes de les seves cuines a Katie Button, una jove xef nord-americana que es va formar en el restaurant elBulli de Ferran Adrià. Katie comparteix amb els teleespectadors el privilegi de conèixer de primera mà aquests genis de la cuina i té l’oportunitat de col·laborar amb aquests artistes en l’elaboració d’alguna de les seves creacions.

Joan Roca, Andoni Aduriz, Michel Bras, Gastón Acurio, Massimo Bottura, Grant Achatz, Alex Atala, Michel Guérard, Daniel Humm, José Andrés i Juan Mari Arzak són els protagonistes d’aquesta sèrie juntament amb Ferran Adrià, que té un capítol dedicat a ell.

Hotel 13 Estrellas 12 Uvas

31 de desembre de 2012, en un hotel qualsevol de Madrid, queda només una hora per acabar l’any i tot ha d’estar a punt per a la festa de Televisió Espanyola. El Hotel de las 13 estrellas, 12 uvas  ultima els detalls per a les campanades.

Aquest és el fil argumental que recorre l’especial d’humor de la Nit de Cap de TVE. Al llarg d’una hora es desgranen una successió d’esquetxos basats en l’actualitat de l’any, tots els esdeveniments, fenòmens, personatges i anècdotes que més s’han comentat i seguit durant el 2012.

Josema Yuste, amb les seves múltiples caracteritzacions, és el gran protagonista d’aquests esquetxos i compta amb la col·laboració especial de Santiago Segura, Carlos Latre, Joaquín Cortés o Martina Klein.