Crackòvia

Crackòvia és un programa d’humor de Televisió de Catalunya presentat i dirigit per Joan Rufas  i centrat en el món de l’esport, sobretot en el futbol amb una atenció especial al Barça, Madrid i Espanyol. Cada setmana l’actualitat esportiva té la seva rèplica la nit dels dilluns. Actualment s’està emetent la 9a temporada per TV3-Televisió de Catalunya.

Polònia

Polònia és un espai d’humor basat en l’actualitat política. Cada setmana fa una anàlisi de l’actualitat a través d’un seguit d’esquetxos on els protagonistes són els polítics, periodistes i personatges mediàtics. Polònia es va estrenar a TV3 el 16 de febrer de 2006. Ha guanyat diferents premis: el 2007 va obtenir el Premi Ondas al millor programa de televisió local, el 2011 va obtenir el Premi ATV al millor maquillatge, el 2012 va obtenir el Premi Zapping al millor programa d’entreteniment. Actualment s’està emetent la 12a temporada.

 

Zomedy Night

Zomedy Night és una producció de Minoria Absoluta en exclusiva per a FOX International Channels (FIC), que ha reunit a grans humoristes per protagonitzar dos programes de monòlegs sobre el fenomen zombie.

Berto Romero, Goyo Jiménez, Yolanda Ramos i Agustín Jiménez són els encarregats d’interpretar els monòlegs de Zomedy Night i ho faran d’una manera molt especial perquè que tres d’ells s’han maquillat i caracteritzat per mostrar el seu costat més zombie. Aquests dos programes compten a més amb divertides seccions com The Ranking Dead, que repassa alguns dels millors moments de la sèrie de televisió, i entrevistes especials amb altres aficionats al gènere zombie com José Corbacho i Sílvia Abril.

Crackovia América

Com en el format original, la base del Crackovia América són els esquetxos paròdics amb imitacions de les principals figures del futbol llationamericà. A més de Messi, Luis Suárez o Alexis Sánchez, ja coneguts per l’audiència catalana, debuten les imitacions dels seleccionadors Piojo Herrera o Jose Pekerman i jugadors com Rafa Márquez, Chicharito, Kun Agüero, David Luiz o Di Maria.

Crackovia América és una producció de Minoria Absoluta i Imagina US pel Canal FOX, i s’emet en tots els països de parla hispana de Llatinoamèrica i als Estats Units.

The World’s Best Chefs

The World’s Best Chefs és una sèrie de televisió que retrata els xefs més influents a escala mundial, els xefs que marquen el camí de la cuina creativa i d’avantguarda. The World’s Best Chefs viatja per tot el món per conèixer alguns dels xefs més acreditats i reputats dels últims temps, ens descobreix la filosofia culinària de cadascun d’aquests professionals, com treballen i quins són els seus referents.

13 xefs obren les portes de les seves cuines a Katie Button, una jove xef nord-americana que es va formar en el restaurant elBulli de Ferran Adrià. Katie comparteix amb els teleespectadors el privilegi de conèixer de primera mà aquests genis de la cuina i té l’oportunitat de col·laborar amb aquests artistes en l’elaboració d’alguna de les seves creacions.

Joan Roca, Andoni Aduriz, Michel Bras, Gastón Acurio, Massimo Bottura, Grant Achatz, Alex Atala, Michel Guérard, Daniel Humm, José Andrés i Juan Mari Arzak són els protagonistes d’aquesta sèrie juntament amb Ferran Adrià, que té un capítol dedicat a ell.

Hotel 13 Estrellas 12 Uvas

31 de desembre de 2012, en un hotel qualsevol de Madrid, queda només una hora per acabar l’any i tot ha d’estar a punt per a la festa de Televisió Espanyola. El Hotel de las 13 estrellas, 12 uvas  ultima els detalls per a les campanades.

Aquest és el fil argumental que recorre l’especial d’humor de la Nit de Cap d’Any que va oferir La 1. Al llarg d’una hora es desgranen una successió d’esquetxos basats en l’actualitat de l’any, tots els esdeveniments, fenòmens, personatges i anècdotes que més s’han comentat i seguit durant el 2012.

Josema Yuste, amb les seves múltiples caracteritzacions, és el gran protagonista d’aquests esquetxos i compta amb la col·laboració especial de Santiago Segura, Carlos Latre, Joaquín Cortés o Martina Klein.

Señoras Que

Señoras que es basa en alguns dels divertits grups de facebook com: Señoras que se ponen bolsas de plástico en la cabeza cuando llueve, Señoras que bailan juntas un pasodoble en las fiestas mayores o Señoras que te dicen: te has quedado con hambre ¿te frío un huevo? 

Els esquetxos estan protagonitzats per Josema Yuste, Carlos Latre, David Fernández i Jordi Rios, que donen vida a les senyores protagonistes d’aquestes cèlebres frases. També participen en el programa actors com Carlos Chamarro, Agustín Jímenez, Yolanda Ramos o Mireia Portas.

Cada setmana aquest grup d’actors recrea la realitat d’aquestes dones per mostrar de forma divertida el seu peculiar comportament.

La Escobilla Nacional

Àngel Llàcer presenta una paròdia dels programes del cor i del món dels famosos que reuneix els personatges més variats amb els protagonistes de la premsa rosa. La escobilla nacional consta d’un plató en el qual el presentador interactua amb alguns d’aquests personatges, actors imitant els protagonistes de la premsa rosa i tot això acompanyat d’esquetxos gravats.

Tengo Una Pregunta Para Mi

Tengo una pregunta para mí és un programa que planteja qüestions eternes des de la urgència del present. En l’era de la informació massiva, els grans interrogants de l’ésser humà segueixen oberts i amb més vigència que mai. El personatge central del programa, Basilio Baltasar, és un detectiu intel·lectual, un home que observa, pregunta, dialoga, reflexiona i llança interrogants al teleespectador.

Pienso Luego Existo

Pienso, luego existo és una porta al coneixement íntim i al coneixement universal, un programa que reivindica el valor de la reflexió crítica, del saber o del coneixement. És el privilegi de poder escoltar les veus i conèixer les visions de personatges necessaris per entendre la nostra cultura i la nostra societat, una oportunitat per comprendre millor el present des de la reflexió i la saviesa; una finestra oberta a aquells intel·lectuals que són dignes mereixedors d’un espai a la televisió pública.

Veu i vot

Veu i vot  és un programa setmanal que tracta sobre l’actualitat dels candidats a la presidència del F.C. Barcelona.  L’espai, dirigit i presentat per Joan Maria Pou, compta amb la presència dels periodistes esportius Raül Llimós i Jordi Costa. D’aquesta forma 8TV trasllada l’esperit esportiu de RAC1 a la televisió per oferir un programa d’informació al voltant de les eleccions al Barça.

A banda de les entrevistes als candidats, Veu i vot també incorpora entreteniment i opinió de la mà dels presentadors Raül Llimós i Jordi Costa i dels tertulians habituals del programa, Màrius Carol, Ernest Folch i Santi Nolla. Veu i vot no només se centra en el dia a dia dels candidats i les seves estratègies electorals, sinó que també presenta l’actualitat esportiva del primer equip del F.C. Barcelona.

Frikiliks

Frikiliks és un programa d’humor que mostra als espectadors els millors moments de l’actualitat televisiva i d’internet a través d’un entorn de multi pantalles en què dos personatges @Frikiloco i @Beibe81, interpretats per David Fernández i Ana Morgade, ens presenten amb ironia i un punt de mala llet els millors vídeos de la televisió i les xarxes socials. Ser “friki” mola molt i estan orgullosos de ser-ho i compartir-ho amb tothom.

Frikiliks no es limita a ensenyar tot aquest material “sensible”, sinó que el transforma, el treu de context i a través de la tècnica del corta y pega li dóna un sentit nou.