Minoria Absoluta

El programa de ràdio Minoria Absoluta de Rac1 va néixer el maig de l’any 2000. Primer va ser un programa de cap de setmana però ben aviat va passar a ser un programa diari de dilluns a divendres. Minoria Absoluta feia un repàs de l’actualitat política en clau d’humor. D’allà van sorgir personatges com el Maragall, el príncep, el Clos, el ZP del Queco Novell; el Franco i el Lluís Llach del Manel Lucas; el Bono, en James Steward, en Gimferrer o la Rahola del Cesc Casanovas, només per posar alguns exemples.

Minoria Absoluta va rebre el premi Ondas 2006 al millor programa de ràdio.

La Segona Hora

La segona hora es defineix com l’equip d’investigació que fa riure. De dilluns a divendres de 13 a 14 hores a Rac1 una hora d’entreteniment a la ràdio i també a les matinades de 2 a 3 hores.

La segona hora porta en antena 11 temporades i ja han emès més de 2000 programes, la temporada passada (2017-2018) el programa va assolir el seu rècord d’audiència amb una mitjana de més de 185.000 oients.

Els Minoristes

Una conversa irreverent, un diàleg de sords, una entrevista poc comuna… A tot això se sotmeten els personatges de l’actualitat que passen per l’espai de Els Minoristes dins del programa El Matí de Catalunya Ràdio. De dilluns a divendres d’11:45 a 12 hores.