Women Voices Within

Service de postproducció del documental Women’s Voices Within dirigit per Mariane Pearl i produït per Jo Weir.

Women’s Voices Within explica la situació excepcional en què viu el poble Yazidi del nord de l’Iraq i en especial les dones que, un cop superada la guerra i en el moment en què semblava que podien recuperar els seus drets, han vist con Estat Islàmic ha tornat a ocupar les seves terres i s’han vist obligades a marxar.

Gràcies a la feina de l’organització Chime For Change  liderada per la periodista Mariane Pearl, algunes d’aquestes dones han pogut recuperar la confiança perduda per seguir endavant.

Beyond Magic with DMC

Allò que l’ull veu, la ment s’ho creu.

Segueix al mestre de l’il·lusionisme Drummond Money-Coutts (DMC) desafiant l’ordre natural de les coses amb trucs de màgia fets en directe i que no deixen ningú  indiferent.

Descrit com un dels millors mags de les noves generacions, DMC segueix les passes de mestres com Houdini, Karl Zener o el mateix Uri Geller.

Grossa Cap d’Any

Minoria Absoluta va ser l’encarregada del guió del sorteig de la Grossa de Cap d’any que es va celebrar el 31 de desembre de 2014 al TNC. La gala va ser presentada per Helena Garcia Melero i Marc Giró i va comptar amb la participació del Marc Giró de Polònia (David Marcé). El sorteig es va emetre en directe per TV3 – Televisió de Catalunya.

Ferran Adrià i la fàbrica de menjar solidari

Ferran Adrià i la fàbrica de menja solidari és un espectacle gastronòmic i solidari que vol recaptar fons pel Casal dels Infants. Apadrinat per Ferran Adrià, Minoria Absoluta hi col·labora en la idea, realització i producció de l’esdeveniment, en les seves 3 primeres edicions.  En les diferents edicions hi ha col·laborat xefs de prestigi internacional com són: Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Carles Gaig, Mey Hofmann, Nando Jubany, Albert Adrià i Christian Escribà.

Born Humor

BornHumor és la divisió humorística del Born Centre Cultural. Minoria Absoluta té l’encàrrec de gestionar totes les activitats que s’enmarquen dins del BornHumor. La primera de les activitats és el cicle de conferències Humor en temps difícils; l’objectiu és reflexionar sobre la importància del sentit de l’humor en situacions de conflicte. L’humor és una arma molt valuosa per lluitar contra l’adversitat. Les 4 conferències d’aquest primer cicle de Born Humor van anar a càrrec de: Ahmed i Mohamed Malas (Malas Twins) grup teatral sirià, l’humorista gràfic Forges, Serio Marras i Guillo de la revista xilena APSI i Javier García Vicuña, director del programa Vaya Semanita.

Volkswagen

Minoria Absoluta ha produït per a National Geographic 4 micro documentals de 90” cadascun d’ells dedicat als nous vehicles elèctrics i híbrids de Volkswagen. L’ eUp, el eGolf i el Golf GTE són la resposta de la marca alemanya a la necessitat urgent de disposar d’un futur més net i silenciós.