Filete

1

Què és Minoria Absoluta?

Minoria Absoluta som una productora audiovisual independent que aposta pel talent i la qualitat. Centrem la nostra feina en la televisió i la ràdio, tot i que també treballem en el sector del teatre, el cinema i el món editorial.

Comptem amb una llarga trajectòria en producció de programes d’humor, d’entreteniment i d’actualitat tant en televisió com en ràdio. Un exemple d’aquesta trajectòria són els programes Polònia i Crackòvia, amb una llarga etapa en antena a TV3, La segona hora, a RAC 1, i l’espai d’humor dels Minoristes a El matí de Catalunya Ràdio.

A més, en una nova etapa, hem ampliat i diversificat la nostra capacitat de producció a altres àmbits i també a altres gèneres de l’entreteniment, la ficció i el documental.

2

Us podem enviar un CV a Minoria per treballar amb vosaltres?

Sens dubte, a:
minoriaabsoluta@minoriaabsoluta.com
Estarem encantats de rebre’ls. Sempre estem oberts a conèixer nous professionals i intentem ampliar els nostres punts de mira explorant nous formats i propostes originals.

3

Feu altres coses a part de Polònia i Crackòvia?

Sí. A banda d’aquests dos programes, ara mateix som a la ràdio amb La segona hora a RAC 1 i «Els Minoristes» a El matí de Catalunya Ràdio, i al Teatre Poliorama amb Polònia, el Musical.

Però, a més, hem tirat endavant propostes com La Escobilla nacional i Señoras que… a Antena 3, i la sèrie d’esquetxos Frikiliks per a Cuatro. Per a TVE hem produït el programa de filosofia Pienso, luego existo.

També hem produït per a televisió la «TV movie» 14 d’abril, Macià contra Companys, que es va presentar al festival de Sant Sebastià i que va guanyar el Premi Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió el 2012, i Descalç sobre la terra vermella, que ha estat guardonada com a millor «TV movie» i millor guió als Seoul International Drama Awards 2014 (SDA) i amb el Gold Medal 2014 als New York Festival International TV & Films Awards en la categoria de minisèries, entre d’altres. A més a més, ha estat nominada als VII Premis Gaudí com a millor minisèrie.

Som responsables dels documentals Cop al Banc Central, coproduït amb TV3 i TVE, la 4a edició de Generació D, per a TV3, i ElBulli, l’últim vals (conjuntament amb Visual13), el documental que mostra com va ser l’últim sopar servit a elBulli abans del seu tancament.

La Família Irreal va tenir un gran èxit i va ser la nostra primera aventura en el món del teatre musical conjuntament amb Dagoll Dagom. Posteriorment també vam estrenar Magical History Club, dirigida per Marc Crehuet.

A més, hem fet una incursió en el món editorial amb la publicació de diversos llibres relacionats amb Polònia i Crackòvia, i recentment hem creat, juntament amb Columna Edicions, la col·lecció de llibres d’humor «Astrakan». De moment hi ha dos títols publicats: Ha tornat, de Timur Vermes, i Tria la teva crisi, de Júlia Cot i Jordi López.

4

Puc publicar els meus vídeos a la web de Minoria?

Parlem-ne! No estem mai tancats a res i qualsevol nova proposta ens interessa. Envia’ns un mail a: caguilar@minoriaabsoluta.com i ens posarem en contacte amb tu.

5

Puc promocionar el meu producte a través de Minoria?

Sí. A Minoria estem oberts a tot i constantment estem cercant gent com tu, que ens permeti afrontar nous projectes i nous reptes. Envia’ns un mail a: comercial@minoriaabsoluta.com i ens asseurem a parlar.

6

Per què serveix el registre de la web?

El registre del web serveix per tenir un millor accés a totes les nostres funcions i novetats. En un futur, farem coses més grans. Cal tenir una mica de paciència.

7

Teniu aplicació per mòbil?

Encara no, però el nostre web és responsive, que vol dir que s’adapta a la mida de les pantalles de tauletes i telèfons mòbils.

Sempre pots afegir-lo a «preferits» o fer un accés directe al teu telèfon i t’apareixerà com una icona.

Ho veus? Tot són solucions!

8

Us puc seguir per YouTube?

Sí. El nostre canal de YouTube és: https://www.youtube.com/user/LaMinoriaAbsoluta