16.5.2019
National Geographic estrena Megafactorías: Calidad Pascual

La sèrie Megafactorías de National Geographic, dedicada a mostrar el funcionament de grans conglomerats industrials de tot el món, s’ha fixat en la alrededor factoria Calidad Pascual, el gran complex industrial que aquesta empresa d’alimentació i begudes té a Aranda de Duero, que ara celebra els seus 50 primers anys d’existència.

Produït en exclusiva per a National Geographic per  Minoria Absoluta, Megafactorías: Calidad Pascual permet entrar a l’exclusiu món d’una de les marques de llet i descubrir com funciona una de les seves factories.  El documental mostra la cadena de valor de l’empresa, des de la ramaderia sostenible i el benestar animal, a la investigació científica, els controls veterinaris, l’ús de les últimes tecnologies o la investigació i el desenvolupament.

Megafactorías: Calidad Pascual transcorre al llarg d’un dia de producció en aquest complex industrial de 165.000 metres quadrats, on treballen més de 900 persones, responsables d’un procés calculat al milimetre, que comiença amb l’arribada, cada matí, dels camions cisterna amb la llet acabada de munyir.

El documental ens ensenya cada pas d’aquest procés de la ma`dels seus responsables, amb Tomás Pascual, President de Calidad Pascual, al davant. A través dels seus testimonis coneixem la metodologia necessària en cada procés. També coneixem la història de la fàbrica, a partir de l’any 1969 quan Tomás Pascual Sanz, es va fer càrrec d’una cooperativa a punt de la fallida.

Aquest dilluns, 20 de maig, a les 22:50 hores a National Geographic.