28.6.2018
Minoria Absoluta produeix per a National Geographic un documental sobre la construcció de la Sagrada Família

El canal internacional National Geographic ha encarregat a Minoria Absoluta la producció d’un episodi de la sèrie Megaestructuras, dedicat a la construcció de la Sagrada Família de Barcelona. El documental explica com es construeix una catedral de pedra en ple segle XXI, en mig d’un entorn urbà com és el centre de Barcelona, amb la dificultat afegida de comptar amb milers de visitants que cada dia s’apropen al temple per admirar l’obra pòstuma d’Antoni Gaudí.

Megaestructuras: Sagrada Familia descobreix el mètode que ha permès a aquests professionals accelerar la construcció, que ara mateix està centrada en l’aixecament de les sis torres, una de les quals -la de Jesucrist-, la convertirà en l’església més alta del món.

Una mirada exclusiva al procés final de construcció del temple, una de les edificacions més singulars del món, de la mà dels principals responsables, que han assumit el repte d’acabar aquesta obra el 2026, any en que es commemorarà el centenari de la mort de Gaudí.

La producció, que National Geographic ha realitzat en la seva totalitat a l’Estat Espanyol amb la col·laboració de  Minoria Absoluta, s’estrenarà a tot el món a través de la xarxa de canals internacionals de National Geographic, distribuïts a 172 països i 43 idiomes. D’aquesta manera, espectadors de tot el món tindran l’oportunitat de conèixer moltes més coses sobre aquesta magnífica obra arquitectònica, que és, des de fa dècades, la icona de Barcelona, emblema de l’obra de Gaudí.