25.10.2018
Estrena de Megaestructuras: La Sagrada Familia

Dilluns 29 d’octubre s’estrena al canal internacional National Geographic el documental de la sèrie Megaestructuras, dedicat a la construcció de la Sagrada Família de Barcelona. El documental explica com es construeix una catedral de pedra en ple segle XXI, en mig d’un entorn urbà com és el centre de Barcelona, amb la dificultat afegida de comptar amb milers de visitants que cada dia s’apropen al temple per admirar l’obra pòstuma d’Antoni Gaudí.

Megaestructuras: Sagrada Familia descobreix el mètode que ha permès a aquests professionals accelerar la construcció, que ara mateix està centrada en l’aixecament de les sis torres, una de les quals -la de Jesucrist-, la convertirà en l’església més alta del món.

La producció de National Geographic  amb la col·laboració de  Minoria Absoluta, s’estrenarà a tot el món a través de la xarxa de canals internacionals de National Geographic, distribuïts a 172 països i 43 idiomes. Aquest capítol es podrà veure en països com França, Alemanya,Grècia, Japó, Itàlia, Holanda, Austràlia, Bulgaria,Croàcia, Gran Bretanya, Polònia, Rússia i Irlanda, entre d’altres.