5.3.2019
Estrena de La Sagi, una pionera del Barça

Dijous 7 de març és va fer l’estrena La Sagi, una pionera del Barça, una docu-ficció produïda per Minoria Absoluta, FC Barcelona i TV3 que ens decobreix una dona pionera a la seva època, Anna Maria Martínez Sagi, la primera dona directiva del FC Barcelona.

L’estrena  es va celebrar a l’Auditori 1988  amb la presència del president del  FC Barcelona, Josep M. Bartomeu i de bona part de l’equip del documental. Els primers espectadors han estat socies i socis del club.

Així mateix, el gran públic podrà conèixer la vida d’aquesta apassionant dona aquest dimarts, 12 de març a les 21.55 hores al Sense ficció de TV3.

Però qui era Anna Maria Sagi? La Sagi era una dona avançada al seu temps. Una dona tan extraordinària com oblidada. Nascuda en un família benestant, ja lligada al Barça dels primers temps, Anna Maria Martínez Sagi va aprofitar el moment històric excepcional de la segona república per desafiar les convencions i lluitar per a la seva independència i, per extensió, la independència de totes les dones. El caràcter, la determinació i una relació amorosa la van marcar tota la vida impulsant-la a les més altes fites, però també a la infelicitat més gran.