Filete
Equip
EQUIP
Toni Soler
Fundador de Minoria Absoluta, juntament amb Queco Novell i Manel Lucas, creadors del programa homònim a RAC1. Compagina la direcció de Polònia amb els seus articles al diari Ara, guions diversos i algun llibre de tant en tant. Ha estat periodista i presentador. En futbol és del Barça, en bàsquet de la Penya i en rugby dels All Blacks.
Francesc Escribano
Gran coneixedor del medi televisiu i veterà de TV3, va fundar el mític 30 minuts. Posteriorment va crear l'àrea de nous formats, va ser cap de programes i director de la cadena. Ha estat productor executiu dels principals projectes de Minoria Absoluta incloent sèries documentals, tvmovies i obres de teatre. És vilanoví militant.
David Felani
Porta més de 25 anys treballant en la producció televisiva. Va arribar per demostrar que diversió i eficiència són compatibles, i sembla que se n'està sortint. Li agrada posar en ordre idees i equips. No li espanta el món que ve, i vol que Minoria en formi part. Ha corregut la marató de Nova York amb un temps digne.
Joan Rufas
Periodista. Ha treballat en premsa, ràdio i televisió. Dirigeix l'exigent sala de màquines que fa possible el Polònia i el Crackòvia cada setmana. Molt ocasionalment es posa nerviós. És la persona indicada si voleu que us recomanin un bon llibre (de Zweig, Roth o Franzen, per exemple) o un mal restaurant.
Jordi Sellas
Gestor cultural, consultor en màrqueting, devot de la tecnologia. Té el repte d'ajudar Minoria Absoluta a depassar els límits de la producció audiovisual per esdevenir una fàbrica de continguts oberta a tots els formats i suports possibles. Vesteix en blanc i negre, però pensa en 3D.